Pipote si inimi cu smantana

de dariadeea in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2013 | 17172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 400 g smantana
  • 300 g iaurt
  • 2-3 linguri faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 linguri ulei
  • sare,piper,foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu smantana:

Se spala bine pipotele si inimile,se curata.Se pun la prajit in ulei,nu foarte tare,se adauga ceapa tocata foarte marunt se mai lasa un pic apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand sunt fierte bine,se adauga amestecul de smantana,iaurt si faina dizolvata in lapte.Se condimenteaza se mai lasa 10 min si se ia de pe foc.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui